donderdag 3 december 2015

Souterrain Cup 2016 - De Lustrum Editie

Voor het aankomende jaar hebben Marc & Marc - niet te verwarren met M&M - wederom het slotrace-evenement 'De Souterrain Cup' georganiseerd. Deze lustrum editie, dit zal overigens mijn derde deelname worden, zal plaatsvinden op 6 maart 2016. Zonder iemand tekort te willen doen, durf ik de uitspraak in de mond te nemen: 'Het Souterrain' slotrace circuit van Marc Stouten is de mooiste thuis slotracebaan van Nederland en omstreken. Het spijtige alleen is, dat Marc elk jaar het complete circuit sloopt om deze vervolgens te vervangen door een nog mooier exemplaar.
Uiteraard heeft het SlotRaceTeam Twente (SRTT) zich voor de 2016 editie ingeschreven. Het team van wijzen uit het Oosten zal bestaan uit de racers JW, Frank103, FerryFazzt en ondergetekende. We houden de Olympische gedachte hoog in het vaandel, als we gaan strijden voor de overwinning !

3 opmerkingen:

  1. Als JW de auto net zo prepareert als afgelopen jaar zal het thuisteam behoorlijk zn best moeten doen om ook deze editie weer te winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke blog PorscheHarry. Tja, baan is nooit perfect en nog belangrijker ik wil het thuisvoordeel steeds opheffen zodat het voor gastrijdets spannend blijft 😀. En ik vind het gewoon leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als de auto weer zo goed in elkaar wordt gezet als de vorig keer, wordt het eitje om deze editie weer te gaan winnen.

    BeantwoordenVerwijderen